Informasjon og tiltak i stiprosjektet fase 2 og 3

Posted by on nov 19, 2017 in Blogg | 0 comments

Informasjon og tiltak i stiprosjektet fase 2 og 3

Styreak

SAK 34-003: Informasjon og tiltak i stiprosjektet fase 2 og 3

Bakgrunn: Styreleder gav en status for stiprosjektets fase 2. Stien blir ikke ferdigstilt før vinteren pga. svært våte partier øverst i løypa. Graveren Trygve Rud har satt fast blant annet en dumper, og ser det som umulig å ferdigstille stiprosjektet og foreslår å vente til våren. Likevel er stien ferdig mellom øverst i Stoppenveien og frem til forbi bålplassen, og forbedret enkelte steder lengre opp i løypen.

Styreleder gav også en kort informasjon om fase 3. Stiprosjektets leder Erik Wessel Holst har god oversikt og kontroll på fremdrift og pengebruk. Erik har på forbilledligvis god dialog med Ingrid Buck, Idretts- og Friluftsrådgiver, Kultur og Fritid i Lier kommune. Det har ført til at våre argumenter blir hørt og at samarbeidet har vært veldig bra. Erik har sendt søknaden om fase 3 til Lier kommune. Søknaden inneholder beskrivelse av prosjektet, målsettinger, budsjett, tegninger m.v., og kommunen har stilt seg positiv.

Videre så har flere andre engasjert seg og tatt på seg enkeltoppgaver i stiprosjektet. Silje Enersen har sendt inn søknad til Sparebankstiftelsen om penger til siste fasen i prosjektet. Marte Bøhm har hatt dialog med fagfolk i både Drammen og Lier kommune m.v. I tillegg har svært mange andre beboere og andre forbipasserende gitt lovord og gode tilbakemeldinger. Jon Robert har også et lead på å få tak i rimelig kabel fra Draka i Drammen til belysningen av stien. Det krever å få tak i detaljer omkring hvilken teknisk løsning fase 3 skal ha. I tillegg har styreleder fått gravd et trekkerør fra strømboks ved Stoppenkollen 33 over veien og ned til stien (ifm. med et annet prosjekt som krevde graving av grøft fra denne strømboksen). Dette trekkerøret kan brukes til å trekke kabel fra lysstolpe/strømboks til belysning av sti. Det er god dialog mellom alle de involverte parter i stiprosjektet. Hurra for en flott engasjert gjeng!

Forslag: Jon Robert lager en post på bloggen om status i prosjektene, og poster denne på Facebook. Fortsetter prosjektet med Erik som prosjektleder. Sørger for at søknadene går igjennom og blir fulgt opp.

Vedtak: Som forslag.

Ansvarlig: Jon Robert

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.